• NIT DE DAMBALLAH, LA

    SOLÉ, JORDI COLUMNA Ref. 9788466419352 Altres productes de la mateixa col·lecció Altres productes del mateix autor
    «No tindria ni vint anys. Divuit o dinou, a més estirar. Negra, prima i amb els cabells espellissats i llargs fins a l’altura dels pits. Amb els ulls ametllats, els llavis molsuts, els pòmuls ben marcats i el nas recte i molt més fi que la majoria de les de la seva raça.Una preciositat... malgrat la...
    Ample: 150 cm Longitud: 230 cm Pes: 398 gr
    Sense stock. Consultar terminis d'entrega
    20,00 €
  • Descripció

    • Encuadernació : RUSTICA
    • ISBN : 978-84-664-1935-2
    • Data d'edició : 01/01/2015
    • Any d'edició : 2015
    • Idioma : CATALÀ
    • Autors : SOLÉ, JORDI
    • Nº de pàgines : 352
    • Col·lecció : CLÀSSICA
    • Nº de col·lecció : 1032
    «No tindria ni vint anys. Divuit o dinou, a més estirar. Negra, prima i amb els cabells espellissats i llargs fins a l’altura dels pits. Amb els ulls ametllats, els llavis molsuts, els pòmuls ben marcats i el nas recte i molt més fi que la majoria de les de la seva raça.
    Una preciositat... malgrat la ganyota de pànic que li crispava el rostre.
    La cara, de fet, era l’únic que tenia intacte.
    La carnisseria començava just a sota de l’estèrnum.»
    Els polis de veritat no hi vomiten mai a l’escena d’un crim.
    Matinada, Zona Franca de Barcelona. Per la ràdio del cotxe del policia Lluís Artigas avisen d’un 10.48: «algú l’ha palmat». La víctima resulta ser una noia nigeriana, brutalment assassinada seguint el que fa tota la fila de ser un ritual vudú. Artigas, un agent cremat i sota sospita d’haver-se deixat corrompre, emprendrà una inesperada recerca dels responsables d’aquest crim. La seva única aliada serà la Mònica Vidal, una periodista que necessita una gran noticia com l’aire que respira i que també està assetjada pels seus propis dimonis.
    La nit de Damballah és un thriller implacable i enèrgic que busseja en el deteriorament ètic de la societat, el cantó més obscur de la religió i les debilitats humanes, i que, sobretot, arrossegarà al lector una realitat aterridora. 

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.