• ILLA DE LA INFANTESA, L' (LA MEVA LLUITA 3)

    LA MEVA LLUITA 3

    KNAUSGÅRD, KARL OVE L'ALTRA EDITORIAL Ref. 9788494348129 Altres productes del mateix autor
    A L'illa de la infantesa, el tercer volum del sextet La meva lluita, Karl Ove Knausgård explora els anys d'infantesa, l'època de la fragilitat, les emocions desbordades, l'aprenentatge constant i la vitalitat inesgotable, quan tot passa per primera vegada i tant els èxits com els fracassos resulten ...
    Ample: 140 cm Longitud: 213 cm Pes: 400 gr
    Sense stock. Consultar terminis d'entrega
    22,90 €
  • Descripció

    • Encuadernació : RUSTICA
    • ISBN : 978-84-943481-2-9
    • Data d'edició : 01/05/2015
    • Any d'edició : 2015
    • Idioma : CATALÀ
    • Autors : KNAUSGÅRD, KARL OVE
    • Traductores : PUJOL SKJØNHAUG, ALEXANDRA
    • Nº de pàgines : 528
    A L'illa de la infantesa, el tercer volum del sextet La meva lluita, Karl Ove Knausgård explora els anys d'infantesa, l'època de la fragilitat, les emocions desbordades, l'aprenentatge constant i la vitalitat inesgotable, quan tot passa per primera vegada i tant els èxits com els fracassos resulten terriblement colpidors. Karl Ove, amb set anys i immers en un món en què els adults tenen una posició omnipotent, omnipresent i poderosa, s?enfronta al primer curs escolar amb una barreja d?excitació delirant i por paralitzadora, mentre la relació amb els seus pares ?la mare, benèvola, càlida, tranquil·la; el pare, cruel i impacient? marca el ritme dels seus dies. L'illa de la infantesa és un llibre sobre la família i la memòria, i sobre els abismes que separen els somnis infantils de la realitat adulta. Knausgård ha creat una història universal sobre la lluita del dia a dia que tots sostenim al llarg de la vida, una obra profunda i enlluernadora que es pot llegir de manera independent o com a part d?un projecte magistral.

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.