• PETONS AL PA, ELS

    GRANDES, ALMUDENA COLUMNA Ref. 9788466420686 Altres productes del mateix autor
    Què pot arribar a passar als veïns d’un barri qualsevol en aquests temps difícils? Com resisteixen, en ple ull de l’huracà, parelles i persones soles, pares i fi lls, joves i grans, els embats d’una crisi? Els petons al pa explica, de manera subtil i commovedora, com transcorre la vida d’una família...
    Ample: 150 cm Longitud: 230 cm Pes: 400 gr
    Sense stock. Consultar terminis d'entrega
    19,00 €
  • Descripció

    • ISBN : 978-84-664-2068-6
    • Encuadernació : TAPA DURA
    • Data d'edició : 23/03/2016
    • Any d'edició : 2016
    • Idioma : CATALÀ
    • Autors : GRANDES, ALMUDENA
    • Traductores : NÚRIA PARÉS SELLARÉS
    • Nº de pàgines : 336
    Què pot arribar a passar als veïns d’un barri qualsevol en aquests temps difícils? Com resisteixen, en ple ull de l’huracà, parelles i persones soles, pares i fi lls, joves i grans, els embats d’una crisi? Els petons al pa explica, de manera subtil i commovedora, com transcorre la vida d’una família que torna de vacances decidida a nocanviar la seva rutina, la d’un acabat de divorciar a qui se sent sanglotar darrere un envà, la d’una àvia que posa l’arbre de Nadal abans d’hora per animar els seus, la d’una dona que decideix reinventar-se i tornar al camp per viure de les terres que van alimentar els seus avantpassats…A la perruqueria, al bar, a les ofi cines o al centre de salut, molts veïns, protagonistes d’aquesta delicada novel·la coral, viuran moments agredolços d’una solidaritat inesperada, d’indignació i de ràbia, però també de tendresa i tenacitat. I aprendran per què els seus avis els van ensenyar, quan eren petits, a fer petons al pa.

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.