• VELLS AMICS, ELS

    SOLER, SILVIA COLUMNA Ref. 9788466421980 Altres productes de la mateixa col·lecció Altres productes del mateix autor
    Un grup heterodox, format per cinc joves creatius i inquiets, estudiants de Belles Arts, es coneix en un viatge a París de quatre dies que els durarà tota la vida, com una àncora als anys dels gran anhels. En Marc, en Mateu, la Lidia, l'Ada i el Santi entrellacen les seves vides, i malgrat les seves...
    Ample: 150 cm Longitud: 230 cm Pes: 400 gr
    Sense stock. Consultar terminis d'entrega
    20,50 €
  • Descripció

    • ISBN : 978-84-664-2198-0
    • Encuadernació : TAPA DURA
    • Data d'edició : 15/02/2017
    • Any d'edició : 2017
    • Idioma : CATALÀ
    • Autors : SOLER, SILVIA
    • Nº de pàgines : 320
    • Col·lecció : CLÀSSICA

    Un grup heterodox, format per cinc joves creatius i inquiets, estudiants de Belles Arts, es coneix en un viatge a París de quatre dies que els durarà tota la vida, com una àncora als anys dels gran anhels. En Marc, en Mateu, la Lidia, l'Ada i el Santi entrellacen les seves vides, i malgrat les seves aparents diferències, res sembla que pugui trencar el que tenen en comú i el més preuat: la seva amistat. Però la vida no s’atura, i els va allunyant dels anys de joventut, quan tot era pur instint i ambició.


    Una novel·la cent per cent Sílvia Soler sobre els somnis per complir, les decisions vitals, els valors i el pes de l'amistat en les nostres vides.

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.