• FUGIDA D'URÀNIA, LA

    RAFART, SUSANNA COMANEGRA Ref. 9788417188238 Altres productes de la mateixa col·lecció Altres productes del mateix autor
    1888: la gran Exposició. Barcelona és una ciutat de mags i poetes, vanitats i misèria; cabassos de misèria amagada sota una catifa obscena. Eugeni Bellavista és un pintor frustrat que arriba a Barcelona per dedicar-se, accidentalment, a la fotografia galant. S02019;adonarà que la ciutat és una cotil...
    Dimensions: 215 x 145 x 18 cm Pes: 400 gr
    Sense stock. Consultar terminis d'entrega
    18,00 €
  • Descripció

    • ISBN : 978-84-17188-23-8
    • Encuadernació : TAPA DURA
    • Data d'edició : 01/03/2018
    • Any d'edició : 2018
    • Idioma : CATALÀ
    • Autors : RAFART, SUSANNA
    • Nº de pàgines : 192
    • Col·lecció : MATAR EL MONSTRE
    • Nº de col·lecció : 2
    1888: la gran Exposició. Barcelona és una ciutat de mags i poetes, vanitats i misèria; cabassos de misèria amagada sota una catifa obscena. Eugeni Bellavista és un pintor frustrat que arriba a Barcelona per dedicar-se, accidentalment, a la fotografia galant. S02019;adonarà que la ciutat és una cotilla perfecta; que reprimeix entre somriures. Pel seu estudi hi aniran passant grans senyoretes de la burgesia catalana que, sense saber-ho, seran el goig dels lectors de la premsa londinenca, però encara serà capaç de participar en una obra noble. De la més impensada desaparició escènica, com en els miralls vells i remots del Tibidabo, en brollarà la veritat.

    Tots els protagonistes d02019;aquesta gran mascarada estan destinats a dansar com titelles en una opera que s02019;està preparant amb la connivència de Fructuós Canonge, el Merlí català, i la bella Misericòrdia.

    SUSANNA RAFART (Ripoll, 1962) és autora d02019;una obra poètica imponent que li ha fet merèixer, entre d02019;altres, els premis Carles Riba i Cavall Verd, o el Crítica Serra d02019;Or per obra narrativa. Amb aquesta novel·la broda una de les seves peces més perfectes i llança tot un repte de bibliòfil.

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.