• MÓN GROC, EL

    SI CREUS EN ELS SOMNIS, ES FARAN REALITAT

    ESPINOSA, ALBERT ROSA DELS VENTS Ref. 9788417444785 Altres productes del mateix autor
    Els «grocs» son aquelles persones que se situen entre l'amor i l'amistat, aquelles persones que donen sentit a la nostra vida. «El món groc és un món fantàstic que vull compartir amb tu, és el món dels descobriments que vaig fer durant els deu anys que vaig estar malalt de càncer. És curiós, per...
    Dimensions: 190 x 125 x 15 cm Pes: 400 gr
    Descatalogat
    8,95 €
  • Descripció

    • ISBN : 978-84-17444-78-5
    • Encuadernació : BUTXACA
    • Data d'edició : 01/02/2019
    • Any d'edició : 2019
    • Idioma : CATALÀ
    • Autors : ESPINOSA, ALBERT
    • Traductores : ANNA JOLIS OLIVE;
    • Nº de pàgines : 176

    Els «grocs» son aquelles persones que se situen entre l'amor i l'amistat, aquelles persones que donen sentit a la nostra vida.

    «El món groc és un món fantàstic que vull compartir amb tu, és el món dels descobriments que vaig fer durant els deu anys que vaig estar malalt de càncer. És curiós, però la força, la vitalitat i les troballes que fas quan estàs malalt serveixen també quan estàs bé, en el dia a dia.

    »Aquest llibre et farà conèixer i entrar en aquest món especial i diferent, però sobretot et farà descobrir els "grocs": el nou esglaó de l'amistat, les persones que no són ni els amants ni els amics, aquella gent que s'encreua a la teva vida i que amb una sola conversa pot arribar a fer-la canviar. No t'avanço res més, hauràs de llegir el llibre per poder començar a trobar els teus "grocs". Potser un d'ells sigui jo...

    »El món groc parla de com és de senzill creure en els somnis perquè aquests es creïn. I és que entre creure i crear només hi ha poques lletres de distància.

    »A què esperes per saber qui són els teus "grocs"?»
    Albert Espinosa

    «L'Albert parla d'un món a l'abast de tothom, i que té el color del Sol: el món groc. Un lloc càlid on els petons poden durar deu minuts, on els desconeguts poden ser els teus millors aliats, on la por perd el seu significat, on la mort no és allò que els passa als altres i la vida és el més valuós. Aquest llibre parla de tot això, de tot el que sentim i no diem, de la por que ens treguin el que tenim, de reconèixer-nos de manera completa i apreciar qui som cada segon del dia. Llarga vida a l'Albert!»
    Eloy Azorín, actor

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.