• DERIVA DELS CONTINENTS, LA

    GUIX, GERARD LABUTXACA Ref. 9788499306841 Altres productes de la mateixa col·lecció Altres productes del mateix autor
    La deriva dels continents és una novel·la amb cops amagats. En el capítol final (que de fet, obre el llibre), tres nens de camí cap a l'escola, l'Òscar, el Tete i el Martí, canviaran les vides d'un grapat de personatges anònims. Una paralítica que cau per l'escala, un músic homosexual que vol suïcid...
    Ample: 115 cm Longitud: 180 cm Pes: 124 gr
    Sense stock. Consultar terminis d'entrega
    9,95 €
  • Descripció

    • Encuadernació : BUTXACA
    • ISBN : 978-84-9930-684-1
    • Data d'edició : 01/10/2013
    • Any d'edició : 2013
    • Idioma : CATALÀ
    • Autors : GUIX, GERARD
    • Nº de pàgines : 176
    • Col·lecció : LB
    La deriva dels continents és una novel·la amb cops amagats. En el capítol final (que de fet, obre el llibre), tres nens de camí cap a l'escola, l'Òscar, el Tete i el Martí, canviaran les vides d'un grapat de personatges anònims. Una paralítica que cau per l'escala, un músic homosexual que vol suïcidar-se en un hotel, un xinès que espera l'autobús a les quatre de la matinada, una parella d'infermers en una ambulància a tota velocitat, la ciutat silenciosa, deserta i indiferent...Al llarg de la novel·la, Gerard Guix pren i reprèn amb subtilesa el fil dels diversos personatges i va teixint una trama de situacions que manté la tensió del lector fins al final, quan, segons totes les expectatives, 'les coses només poden anar millor'.

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.