• SORTIDA DEL LABERINT, LA

    EL CAMÍ PER SUPERAR LA CRISI CREANT LLOCS DE TREBALL DECENT

    PUIG, MIQUEL 62 Ref. 9788429771565 Altres productes de la mateixa col·lecció Altres productes del mateix autor
    Què pot aprendre Catalunya del fet que, malgrat l’abast internacional de la bombolla immobiliària, només Espanya i Irlanda patissin una follia constructora que n’ha disparat les xifres d’atur? Per què les Balears, la comunitat que ha creat més llocs de treball, és també la que ha creat més aturats? ...
    Ample: 140 cm Longitud: 215 cm Pes: 336 gr
    Sense stock. Consultar terminis d'entrega
    19,50 €
  • Descripció

    • Encuadernació : NO DEFINIDA
    • ISBN : 978-84-297-7156-5
    • Data d'edició : 01/09/2013
    • Any d'edició : 2013
    • Idioma : CATALÀ
    • Autors : PUIG, MIQUEL
    • Nº de pàgines : 256
    • Col·lecció : LLIBRES A L39;ABAST
    Què pot aprendre Catalunya del fet que, malgrat l’abast internacional de la bombolla immobiliària, només Espanya i Irlanda patissin una follia constructora que n’ha disparat les xifres d’atur? Per què les Balears, la comunitat que ha creat més llocs de treball, és també la que ha creat més aturats? Per què el País Basc, que ha generat poca ocupació, té menys atur ara que fa vint anys?

    En aquest assaig lúcid i entenedor, Miquel Puig desmunta els tòpics sobre la crisi: la cobdícia dels banquers, la crisi financera, la bombolla immobiliària i la regulació laboral no són els culpables dels actuals índexs insostenibles d’atur.

    A partir de l’anàlisi de les trajectòries dels diferents països de l’Europa occidental i de les diverses comunitats autònomes, La sortida del laberint mostra que hi ha dos models de societat: les que creen els llocs de treball que necessiten i les que creen molts llocs de treball però, paradoxalment, tenen cada cop més atur. Malauradament, Catalunya està esdevenint una de les segones. Miquel Puig explica per què i què hem de fer per corregir-ho.

    La crisi actual no és econòmica sinó política, i el que ens cal no són benintencionades actituds business friendly, combatre el fracàs escolar o apostes per la “societat del coneixement”, sinó deixar de fer el que hem fet des de la Transició: gestionar el país sense saber on anem. 

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.