• PLANOS DE STAR WARS, LOS

    RINZLER, JONATHAN W. PLANETA COMIC Ref. 9788416693900 Altres productes de la mateixa col·lecció Altres productes del mateix autor
    Los planos de Star Wars reúne los dibujos técnicos originales recuperados de las profundidades de los Archivos de Lucasfilm. Combinados con reveladores comentarios del autor superventas, J. W. Rinzler, este libro de lujo dibuja con intrincados, precisos y vívidos detalles el proceso creativo del dis...
    Ample: 310 cm Longitud: 360 cm Pes: 4574 gr
    Sense stock. Consultar terminis d'entrega
    120,00 €
  • Descripció

    • ISBN : 978-84-16693-90-0
    • Encuadernació : TAPA DURA
    • Data d'edició : 01/11/2017
    • Any d'edició : 2017
    • Idioma : Español, Castellano
    • Autors : RINZLER, JONATHAN W.
    • Traductores : BENTZ, IGNACIO
    • Nº de pàgines : 336
    • Col·lecció : STAR WARS: GUÍAS ILUSTRADAS
    • Nº de col·lecció : 16

    Los planos de Star Wars reúne los dibujos técnicos originales recuperados de las profundidades de los Archivos de Lucasfilm. Combinados con reveladores comentarios del autor superventas, J. W. Rinzler, este libro de lujo dibuja con intrincados, precisos y vívidos detalles el proceso creativo del diseño de producción de cada una de las películas de la más perdurable y adorada saga cinematográfica.


    Los planos de Star Wars muestra cómo al dar vida a esta extraordinaria epopeya, los primeros conceptos se convirtieron en icónicos decorados02026; la corbeta burladora de bloqueos, el Halcón Milenario, el puente de la nave insignia del General Grievous, la sala del trono de Jabba el Hutt y muchos otros02026; gracias a la exquisita destreza de los artesanos de los sucesivos departamentos artísticos.  


    J. W. Rinzler, editor ejecutivo en Lucasfilm Ltd., es el autor del superventas, según The New York Times, The Making of Star Wars (Cómo se hizo Star Wars), así como del superventas, según el Times de Londres, The Complete Making of Indiana Jones. Rinzler vive en Petaluma, California.


    EN EL INTERIOR:


             ·  Más de 250 planos.


             ·  Más de 500 fotografías e ilustraciones.


             ·  Entrevistas con los diseñadores de producción, los directores de arte, los decoradores y los dibujantes que confeccionaron los épicos decorados.


             ·  336 páginas, entre las que se incluyen 10 desplegables. 

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.