• TERMODINÀMICA QUÍMICA. SEGONA EDICIÓ

    BESALÚ, EMILI DOCUMENTA UNIVERSITARIA Ref. 9788492707669 Altres productes de la mateixa col·lecció Altres productes del mateix autor
    La Termodinàmica Química constitueix una disciplina fonamental i bàsica per a alumnes de diversos graus en ciències i tecnologia. Tanmateix, el nivell intel·lectual que requereix la seva comprensió no casa completament amb la preparació dels estudiants, sobretot en els primers cursos de grau que és ...
    Ample: 160 cm Longitud: 235 cm Pes: 751 gr
    Sense stock. Consultar terminis d'entrega
    30,00 €
  • Descripció

    • Encuadernació : NO DEFINIDA
    • ISBN : 978-84-92707-66-9
    • Data d'edició : 01/04/2009
    • Any d'edició : 2009
    • Idioma : CATALÀ
    • Autors : BESALÚ, EMILI
    • Nº de pàgines : 502
    • Col·lecció : UDG PUBLICACIONS
    La Termodinàmica Química constitueix una disciplina fonamental i bàsica per a alumnes de diversos graus en ciències i tecnologia. Tanmateix, el nivell intel·lectual que requereix la seva comprensió no casa completament amb la preparació dels estudiants, sobretot en els primers cursos de grau que és on s’ha d’impartir l’assignatura. En general, l’estudi de la Termodinàmica requereix un més que cert grau d’atenció i, sobretot, de reflexió. Es tracta d’una disciplina consistent i perfectament ordenada que no s’aprèn a base de conèixer conceptes dispersos ans sabent-los relacionar de forma precisa. Aquest és un llibre de teoria amb problemes incorporats (gairebé tots ells resolts o comentats). Tanmateix, la característica principal la trobarà el lector en el fet que la lectura el vol implicar, que el farà decidir sobre diverses qüestions i a reflexionar i fer comprovacions de coherència sobre el que s’aprèn en cada moment. L’aprenentatge de la Termodinàmica requereix d’aquesta reflexió i comprovació continuades al voltant dels nous coneixements adquirits. \n

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.