• BOB DYLAN

    CASTILLO, DAVID 62 Ref. 9788429775679 Altres productes de la mateixa col·lecció Altres productes del mateix autor
    La primera i única biografia en català del Premi Nobel de Literatura 2016.La concessió del premi Nobel de literatura 2016 culmina l’obra de Bob Dylan, un dels cantautors més importants del segle xx, pont entre tradicions i estils musicals, entre la música i la poesia. El guardó confirma unes lletres...
    Ample: 150 cm Longitud: 230 cm Pes: 310 gr
    Sense stock. Consultar terminis d'entrega
    19,50 €
  • Descripció

    • ISBN : 978-84-297-7567-9
    • Encuadernació : RUSTICA
    • Data d'edició : 01/11/2016
    • Any d'edició : 2016
    • Idioma : CATALÀ
    • Autors : CASTILLO, DAVID
    • Nº de pàgines : 264
    • Col·lecció : BIOGRAFIES I MEMÒRIES

    La primera i única biografia en català del Premi Nobel de Literatura 2016.


    La concessió del premi Nobel de literatura 2016 culmina l’obra de Bob Dylan, un dels cantautors més importants del segle xx, pont entre tradicions i estils musicals, entre la música i la poesia. El guardó confirma unes lletres que va començar a presentar el 1961 al primer disc, que, tot i que va passar pràcticament desapercebut, el van convertir des d’aquells mateixos anys en un torrent de creativitat pròpia i aliena. Tal com va dir Pere Gimferrer, «a veure si recordem que la poesia dels trobadors tota va ser escrita per ser cantada. I ningú els discuteix».


    La biografia que presentem, amb fotografies de Ferran Sendra, actualitza fins al premi Nobel la que el mateix David Castillo va publicar a Edicions 62 el 1992.


    Dylan, controvertit i estimulant, autor de mil himnes al vent, a la pluja, als huracans i a la calma, ha significat un far per a les generacions contestatàries, però també per als que han volgut escoltar la poesia enmig dels acords del rock and roll.

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.