• CALENDARIO 2013 DE LAS BRUJAS

    LLEWELLYN, ED. OBELISCO Ref. 9788497778657 Altres productes de la mateixa col·lecció Altres productes del mateix autor
    Días encantados y meses mágicosEl Calendario de las Brujas de Llwellyn, que ha sido una fuente fiel de confianza durante quince años, contiene abundantes hechizos mágicos, correspondencias, fechas para plantar y cosechar, innovaciones y tradiciones.Tanto las Brujas novatas como las más experimentada...
    Ample: 305 cm Longitud: 305 cm Pes: 400 gr
    Descatalogat
    9,95 €
  • Descripció

    • ISBN : 978-84-9777-865-7
    • Data d'edició : 01/07/2012
    • Any d'edició : 2012
    • Idioma : Español, Castellano
    • Autors : LLEWELLYN, ED.
    • Traductores : 0000002160000
    • I·lustradors : / 00000GLANH, AINA
    • Nº de pàgines : 32
    • Col·lecció : AGENDAS Y CALENDARIOS
    Días encantados y meses mágicos

    El Calendario de las Brujas de Llwellyn, que ha sido una fuente fiel de confianza durante quince años, contiene abundantes hechizos mágicos, correspondencias, fechas para plantar y cosechar, innovaciones y tradiciones.

    Tanto las Brujas novatas como las más experimentadas hallarán un tesoro de sabiduría del arte necesario para utilizar los ciclos de la tierra y el cielo en sus hechizos mágicos. Los originales y bellos grabados de Jennifer Hewitson ilustran el calendario junto con un texto destinto para cada mes. También incluye una guía para sincronizar las decisiones de cada día con los signos de la Luna, una tabla de correspondencias para realizar hechizos mágicos con docenas de resultados favoralbes. Hojea el interior de estas páginas y descubre abundantes trucos prácticos para hacer que el 2013 sea un año mágico y bendito.

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.