• OPERACIÓ JUDES

    SOLÉ, JORDI COLUMNA Ref. 9788466420952 Altres productes del mateix autor
    Barcelona, estiu del 38. Les tropes franquistes han trencat Espanya en dos i la República trontolla. Però tot això ja preocupa ben poc el veterà periodista Pol Vidal. Fa menys de quatre mesos que les bombes de l’aviació italiana van matar l’Eva, la seva esposa des de feia gairebé mig segle i l’amor ...
    Ample: 150 cm Longitud: 230 cm Pes: 510 gr
    Sense stock. Consultar terminis d'entrega
    18,00 €
  • Descripció

    • ISBN : 978-84-664-2095-2
    • Encuadernació : TAPA DURA
    • Data d'edició : 01/06/2016
    • Any d'edició : 2016
    • Idioma : CATALÀ
    • Autors : SOLÉ, JORDI
    • Nº de pàgines : 320
    Barcelona, estiu del 38. Les tropes franquistes han trencat Espanya en dos i la República trontolla. Però tot això ja preocupa ben poc el veterà periodista Pol Vidal. Fa menys de quatre mesos que les bombes de l’aviació italiana van matar l’Eva, la seva esposa des de feia gairebé mig segle i l’amor de la seva vida. Des d’aleshores, el Pol només pensa a trobar la mort al cul d’una ampolla. Una inesperada visita del Martí Rouret, home de confiança de Lluís Companys, l’obligarà a reaccionar. El president el necessita. Un alt funcionari de la Generalitat ha estat assassinat i el polític sospita que darrere s’hi amaga un intent de tacar de forma irremeiable la seva administració. De mala gana, el Pol accepta investigar una mica. Ni s’imagina que l’encàrrec de Companys el portarà a descobrir el secret més transcendent de tota la guerra i a haver d’arriscar tot allò que encara estima.

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.