• SISTEMAS POLITICOS DE AMERICA LATINA: VOLUMEN I AMERICA DEL

    VOL. I: AMÉRICA DEL SUR

    ALCANTARA, MANUEL TECNOS, S.A. Ref. 9788430939749 Altres productes de la mateixa col·lecció Altres productes del mateix autor
    En los cuatro años transcurridos desde la anterior edición de Sistemas políticos de América Latina, la incapacidad de los actores para la conducción de la política así como diseños institucionales erróneos, en un marco generalizado de ineficacia económica y amplio malestar social, han conducido a si...
    Dimensions: 215 x 135 x 32 cm Pes: 525 gr
    Sense stock. Consultar terminis d'entrega
    38,00 €
  • Descripció

    • Encuadernació : NO DEFINIDA
    • ISBN : 978-84-309-3974-9
    • Data d'edició : 01/05/2003
    • Any d'edició : 2003
    • Idioma : Español, Castellano
    • Autors : ALCANTARA, MANUEL
    • Nº de pàgines : 584
    • Col·lecció : CIENCIA POLÍTICA - SEMILLA Y SURCO - SER
    En los cuatro años transcurridos desde la anterior edición de Sistemas políticos de América Latina, la incapacidad de los actores para la conducción de la política así como diseños institucionales erróneos, en un marco generalizado de ineficacia económica y amplio malestar social, han conducido a situaciones dramáticas. Éstas han ido de la mano de amplias movilizaciones populares, y en Argentina, Ecuador, Paraguay y Perú se han producido recambios imprevistos al frente del Poder Ejecutivo que han proyectado una imagen de seria inestabilidad y débil institucionalización. En este marco, la izquierda se ha ido asentando paulatinamente en países emblemáticos, como Chile, Brasil y Ecuador. Estos cambios se han generado en el nivel del color político de los actores dominantes, pero también en el abandono de actitudes antipartidistas que parecieron hacerse fuertes hace una década y que hoy apenas se reducen al caso venezolano.

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.