• ÚLTIMS 100 METRES, ELS

    EL FULL DE RUTA PER GUANYAR LA REPÚBLICA CATALANA

    TORRA, QUIM ANGLE EDITORIAL Ref. 9788416139996 Altres productes de la mateixa col·lecció Altres productes del mateix autor
    Només 100 metres. Podríem mirar enrere i veure tots els quilòmetres recorreguts, la llarga travessa del desert. Només 18 mesos. Podríem mirar enrere i veure tots els anys passats, totes les lluites perdudes. Però ara que Catalunya té una majoria social independentista, ara que els vents són favorabl...
    Ample: 145 cm Longitud: 230 cm Pes: 400 gr
    Sense stock. Consultar terminis d'entrega
    16,00 €
  • Descripció

    • ISBN : 978-84-16139-99-6
    • Encuadernació : RUSTICA
    • Data d'edició : 01/03/2016
    • Any d'edició : 2016
    • Idioma : CATALÀ
    • Autors : TORRA, QUIM
    • Nº de pàgines : 240
    • Col·lecció : EL FIL D'ARIADNA
    • Nº de col·lecció : 90
    Només 100 metres. Podríem mirar enrere i veure tots els quilòmetres recorreguts, la llarga travessa del desert.
    Només 18 mesos. Podríem mirar enrere i veure tots els anys passats, totes les lluites perdudes.
    Però ara que Catalunya té una majoria social independentista, ara que els vents són favorables, només ens cal mirar endavant. Per culminar el procés s'han de produir totes les condicions d'una tempesta política perfecta --democràtica, pacífica, fidel a les institucions catalanes--, tot i que en realitat els requisits es resumeixen en dos: tot depèn de nosaltres i tindrem només allò que aconseguim guanyar-nos. Ho podem fer i ho podem fer bé. Tenim el mandat democràtic per fer-ho en divuit mesos. Hem passat del dret a decidir al deure d'autodeterminar-nos.
    «I els 100 metres finals que ens falten per recórrer tenen ara un nou sentit, amb la mort de Muriel Casals. Ella és justament el millor argument per treballar més que mai per aconseguir la independència: li devem. T'ho devem, estimada Muriel.»

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.