• HISTORIES I PERSONATGES. UN RECORREGUT PER LA BIBLIA

    UN RECORREGUT PER LA BÍBLIA

    OTON, JOSEP CLARET Ref. 9788498463057 Altres productes de la mateixa col·lecció Altres productes del mateix autor
    «Històries i personatges» és un recorregut pels relats bíblics referents a Abraham, Isaac, Jacob, Josep i Moisès per posar de manifest la sintonia existent entre aquestes narracions tan antigues i les experiències psicològiques, socials, culturals i religioses de la societat moderna. Tot i els segle...
    Dimensions: 210 x 145 x 7 cm Pes: 400 gr
    Sense stock. Consultar terminis d'entrega
    11,50 €
  • Descripció

    • Encuadernació : MobilPocket
    • ISBN : 978-84-9846-305-7
    • Data d'edició : 01/05/2009
    • Any d'edició : 2009
    • Idioma : CAST
    • Autors : OTON, JOSEP
    • Nº de pàgines : 110
    • Col·lecció : LA GRAN BIBLIOTECA
    • Nº de col·lecció : 4
    «Històries i personatges» és un recorregut pels relats bíblics referents a Abraham, Isaac, Jacob, Josep i Moisès per posar de manifest la sintonia existent entre aquestes narracions tan antigues i les experiències psicològiques, socials, culturals i religioses de la societat moderna. Tot i els segles que ens separen d?aquests personatges, les seves històries resulten força actuals, perquè són profundament humanes. El llibre parteix de la pregunta de per quin motiu Moisès va haver de romandre en la muntanya de Nebó sense entrar a la Terra Promesa. Segons l?autor, aquest episodi de l?Antic Testament pot ser llegit en paral·lel amb la crisi de la fi de la història, un dels trets característics de la cultura postmoderna.
    Aquesta obra ha estat guardonada amb el Premi d?Assaig Bíblic 2008.

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.