• MENJA BE, VIU MILLOR

    RECEPTES I CONSELLS PER A UNA VIDA MÉS SANA

    MARQUES, QUIM; FLORES, NATALIA COLUMNA Ref. 9788466410311 Altres productes de la mateixa col·lecció Altres productes del mateix autor
    Sentim la necessitat de tenir una ment equilibrada en un cos sa -Mens sana in corpore sano-, per això ens hem de cuidar tant físicament com emocionalment. Uns bons hàbits dietètics i nutricionals són bàsics per garantir l'estabilitat de l'organisme, sobretot en el món accelerat en què ens toca viure...
    Ample: 165 cm Longitud: 240 cm Pes: 318 gr
    Sense stock. Consultar terminis d'entrega
    16,00 €
  • Descripció

    • Encuadernació : MobilPocket
    • ISBN : 978-84-664-1031-1
    • Data d'edició : 01/01/2009
    • Any d'edició : 2009
    • Idioma : CAT
    • Autors : MARQUES, QUIM; FLORES, NATALIA
    • Nº de pàgines : 160
    • Col·lecció : NO FICCIÓ COLUMNA
    Sentim la necessitat de tenir una ment equilibrada en un cos sa -Mens sana in corpore sano-, per això ens hem de cuidar tant físicament com emocionalment. Uns bons hàbits dietètics i nutricionals són bàsics per garantir l'estabilitat de l'organisme, sobretot en el món accelerat en què ens toca viure, on la manca de temps és un fet molt comú.A Menja bé, viu millor trobareu tot un seguit de consells i informació pràctica que aporta la doctora i experta en dietètica i nutrició Natàlia Flores, amb el perfecte complement de les receptes sanes, senzilles i gustoses elaborades pel prestigiós cuiner Quim Marqués.De la mà d'aquests dos grans professionals aprendrem a cuinar amb els aliments més adients per a cada una de les estacions de l'any, coneixerem les millors receptes per seguir una dieta desintoxicant, elaborarem els batuts més saludables i sabrem els trucs per menjar fruita més sovint. A més a més, disposarem d'una taula d'exercicis per fer còmodament des de casa. 

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.