• VIDA AUTOSUFICIENTE, LA - GUIA COMPLETA PARA CULTIVAR SUS

    GUÍA COMPLETA PARA CULTIVAR SUS PROPIOS ALIMENTOS, VIVIR DE FORMA SANA Y REDUCIR

    SEYMOUR, JOHN BLUME Ref. 9788480767941 Altres productes del mateix autor
    Cómo vivir de forma sana y sin desperdiciar nada. Guía amena y completa para plantar y cosechar, así como para obtener alimentos silvestres y del huerto. Se muestran diversas técnicas tradicionales, además del modo correcto de gestionar, reducir los desperdicios y generar energía. A través de sus li...
    Ample: 215 cm Longitud: 175 cm Pes: 740 gr
    Consultar disponibilitat
    24,90 €
  • Descripció

    • Encuadernació : ePub
    • ISBN : 978-84-8076-794-1
    • Data d'edició : 01/01/2009
    • Any d'edició : 2009
    • Idioma : CAST
    • Autors : SEYMOUR, JOHN
    • Nº de pàgines : 256
    Cómo vivir de forma sana y sin desperdiciar nada. Guía amena y completa para plantar y cosechar, así como para obtener alimentos silvestres y del huerto. Se muestran diversas técnicas tradicionales, además del modo correcto de gestionar, reducir los desperdicios y generar energía. A través de sus libros, programas de radio y películas, John Seymour motivó a toda una generación de personas a encaminar sus vidas de manera autosuficiente. Con esta versión abreviada de su ya clásica Guía práctica ilustrada para la vida en el campo, el lector descubrirá la manera de realizar cambios reales y asumibles para llevar un estilo de vida más sostenible y más ecológico. Del cultivo ecológico de hortalizas a la apicultura, y de la energía solar a la alfarería, Seymour nos ofrece una guía práctica y fácil de seguir sobre qué hacer y cómo hacerlo. Sea cual sea el tamaño de su huerto o parcela, aprenderá a seguir sus principios y a trabajar en armonía con la tierra y las estaciones, a producir alimentos sabrosos y a generar energía para su hogar mediante técnicas tradicionales respetuosas con el medio ambiente.

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.