• LO QUE NECESITAS ES AMOR

    CARRETERO, ALONSO REY LEAR EDICIONES Ref. 9788492403295 Altres productes de la mateixa col·lecció Altres productes del mateix autor
    Sofía, una prostituta que ejerce en Madrid, regresa cada año a su pueblo para pasar las fiestas en familia con su último novio. En esta ocasión llega acompañada del propietario de un supermercado, a quien, igual que siempre, presenta como su futuro marido. Pero esta vez nada será igual y el amor se ...
    Dimensions: 185 x 127 x 11 cm Pes: 181 gr
    Sense stock. Consultar terminis d'entrega
    9,95 €
  • Descripció

    • Encuadernació : NO DEFINIDA
    • ISBN : 978-84-92403-29-5
    • Data d'edició : 01/09/2009
    • Any d'edició : 2009
    • Idioma : CAST
    • Autors : CARRETERO, ALONSO
    • Nº de pàgines : 136
    • Col·lecció : BREVIARIOS DE REY LEAR
    • Nº de col·lecció : 24
    Sofía, una prostituta que ejerce en Madrid, regresa cada año a su pueblo para pasar las fiestas en familia con su último novio. En esta ocasión llega acompañada del propietario de un supermercado, a quien, igual que siempre, presenta como su futuro marido. Pero esta vez nada será igual y el amor se impondrá en un sorprendente y alocado final. Alonso Carretero construye un sainete postmoderno, próximo al cine de Almodóvar, repleto de personajes y escenas humorísticas, donde plantea las contradicciones de la vida y el choque entre el mundo urbano de la pareja protagonista y el rural de un pequeño pueblo donde las verbenas y los fuegos artificiales no logran apagar las rencillas vecinales. Lo que necesitas es amor ha obtenido el II Premio de Novela Corta de Humor José Luis Coll.

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.