• UNIVERSO, EL

    ENCICLOPEDIA INCREIBLE LAROUSSE

    LAROUSSE Ref. 9788415411260 Altres productes de la mateixa col·lecció
    Libro didáctico infantil con desplegables y elementos interactivos para aprender divirtiéndose.Una espectacular selección de ilustraciones para descubrir todo el Universo. Un viaje por la historia de la aparición de los planetas y del descubrimiento de los mundos que nos rodean. Animaciones alucinan...
    Dimensions: 285 x 250 x 22 cm Pes: 810 gr
    Sense stock. Consultar terminis d'entrega
    19,95 €
  • Descripció

    • Encuadernació : NO DEFINIDA
    • ISBN : 978-84-15411-26-0
    • Data d'edició : 01/10/2012
    • Any d'edició : 2012
    • Idioma : Español, Castellano
    • Nº de pàgines : 40
    • Col·lecció : LAROUSSE - INFANTIL / JUVENIL - CASTELLA
    Libro didáctico infantil con desplegables y elementos interactivos para aprender divirtiéndose.

    Una espectacular selección de ilustraciones para descubrir todo el Universo. Un viaje por la historia de la aparición de los planetas y del descubrimiento de los mundos que nos rodean. Animaciones alucinantes que nos permiten ver la cara oculta de la Luna, cruzar el cinturón de asteroides, apreciar al detalle los anillos de Saturno y viajar con los astronautas más allá de los límites conocidos.
    La ENCICLOPEDIA INCREÍBLE LAROUSSE, nueva colección de libros con pop-up, está pensada para que los jóvenes lectores aprendan conceptos y vocabulario mientras se divierten interactuando con los elementos del interior. Gracias a las animaciones lúdicas y de gran realismo, que ilustran con gran calidad la información textual concisa y rigurosa, los ?Increíbles? se convierten en libros amenos, didácticos y divertidos para mirar y disfrutar una y mil veces. Un espectacular y enorme desplegable final convierte esta colección en el regalo ideal y en un estupendo entretenimiento para toda la familia.

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.