• REINA BLAVA, LA (L'ESCOLA DE PIRATES 9)

    STEVENSON, STEVE PIRUETA Ref. 9788415235538 Altres productes del mateix autor
    Una graciosa tripulació d'aspirants a pirates que es enfronta aventures i missions d'alt risc.L'escola única al món en on la tripulació i els futurs bucaners fill entrenats per viure les més perilloses i apassionants aventures.Pobres Llobatons de Mar, amb l’aigua al coll i un fotimer de problemes!Só...
    Ample: 135 cm Longitud: 198 cm Pes: 400 gr
    Sense stock. Consultar terminis d'entrega
    9,95 €
  • Descripció

    • Encuadernació : RUSTICA
    • ISBN : 978-84-15235-53-8
    • Data d'edició : 01/06/2013
    • Any d'edició : 2013
    • Idioma : CATALÀ
    • Autors : STEVENSON, STEVE
    • Traductores : RABASCALL, IOLANDA
    • Nº de pàgines : 96
    Una graciosa tripulació d'aspirants a pirates que es enfronta aventures i missions d'alt risc.

    L'escola única al món en on la tripulació i els futurs bucaners fill entrenats per viure les més perilloses i apassionants aventures.

    Pobres Llobatons de Mar, amb l’aigua al coll i un fotimer de problemes!Són presoners al Medusa, el vaixell de la Reina Blava, la despietada caçatresors, i el director de l’Escola de Pirates és a punt de caure en un parany!

    Per salvar-lo, hauran d’eludir la vigilància de la temible madame Vudú, la bruixa de la tripulació, amb els seus temibles tatuatges...

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.