• ENGINYERIA I GESTIO DEL MANTENIMENT EN EL SECTOR F

    ARQUES I PATON, JOSEP LLUIS DIAZ DE SANTOS Ref. 9788479789237 Altres productes del mateix autor
    Enginyeria i Gestió del Manteniment és d'interes per a tots els enginyers i tecnics que tinguin responsabilitats en el manteniment de qualsevol Órea del sector ferroviari, ja siguin directors o caps de planta o d'oficina tecnica, ja que els dóna'oportunitat de coneixer les tecniques adequades per a ...
    Dimensions: 240 x 170 x 18 cm Pes: 527 gr
    Descatalogat
    36,00 €
  • Descripció

    • Encuadernació : MobilPocket
    • ISBN : 978-84-7978-923-7
    • Data d'edició : 01/11/2009
    • Any d'edició : 2009
    • Idioma : CAST
    • Autors : ARQUES I PATON, JOSEP LLUIS
    • Nº de pàgines : 276
    Enginyeria i Gestió del Manteniment és d'interes per a tots els enginyers i tecnics que tinguin responsabilitats en el manteniment de qualsevol Órea del sector ferroviari, ja siguin directors o caps de planta o d'oficina tecnica, ja que els dóna'oportunitat de coneixer les tecniques adequades per a la millora contínua de la seva gestió i els explica com aplicarles en funció de quines siguin les causes que han generat els problemes. Indice resumido: Fiabilitat. Mantenibilitat, Disponibilitat. La mantenibilitaten el disseny. Elements del sistema de gestio. Actuació davant les desviacions. Millora de l'eficiencia. Josep Lluís Arques i Patón és Doctor enginyer Industrial per la UPC y PDG per Iese. Després d'una Ómplia experiencia a SEAT, en el 1981 va ingressar a FGC (Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya) on ha desenvolupat les máximes responsabilitats en els Ómbits de projectes i de manteniment de les diferents especialitats ferrovieries; actualment, ocupa el correc de director de tecnologia i Gestió en la unitat de negoci de trens.

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.