• TEMAS DE SALUD MENTAL

    EXPERIENCIA GRUPAL BÁSICA

    SALVADOR, GUILLERMO PAIDOS Ref. 9788449323232 Altres productes de la mateixa col·lecció Altres productes del mateix autor
    La familia es una solución sensata para hacer frente a la complejidad del crecimiento físico, mental y social del ser humano. Sus raíces se remontan a los orígenes de nuestra especie y, en esencia, ha sido y será siempre lo mismo: una experiencia emocional grupal desde la que se va modelando la pers...
    Ample: 135 cm Longitud: 220 cm Pes: 414 gr
    Descatalogat
    30,00 €
  • Descripció

    • Encuadernació : MobilPocket
    • ISBN : 978-84-493-2323-2
    • Data d'edició : 01/11/2009
    • Any d'edició : 2009
    • Idioma : CAST
    • Autors : SALVADOR, GUILLERMO
    • Nº de pàgines : 304
    • Col·lecció : TEMAS DE SALUD MENTAL
    La familia es una solución sensata para hacer frente a la complejidad del crecimiento físico, mental y social del ser humano. Sus raíces se remontan a los orígenes de nuestra especie y, en esencia, ha sido y será siempre lo mismo: una experiencia emocional grupal desde la que se va modelando la personalidad y la historia. Desde esa esencia inamovible, la familia ha ido modificando su forma y estilo de organización para adaptarse a cada momento social.

    Un primer propósito de este libro es reflexionar sobre las dimensiones de esa experiencia grupal en la que individuo y grupo se modifican mutuamente. Un segundo propósito es el de ofrecer a todo un colectivo interprofesional que intenta ayudar a las familias con dificultades, una serie de elementos de comprensión, desde el modelo psicoanalítico, que permitan un acercamiento emocional liberado de los prejuicios que influyen en la observación de las familias.

    Si pensamos que la familia es un ámbito de solución natural de los problemas entenderemos que nuestro objetivo es, ante todo, ayudar a que encuentren soluciones adecuadas y, no tanto, convertirlas en el tipo de familia que nosotros querríamos.

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.