• SILENCI EN TEMPS DE SOROLL, EL

    KAGGE, ERLING 62 Ref. 9788429776157 Altres productes de la mateixa col·lecció Altres productes del mateix autor
    L02019;aventura, i el plaer, d02019;aïllar-se del món: «Quan no puc escalar, caminar o navegar lluny del món, li barro el pas. Aprendre a barrar-li el pas al món, a tancar-li la porta, requereix el seu temps. Primer vaig haver d02019;entendre que la necessitat de silenci és una qüestió primordial, d...
    Ample: 125 cm Longitud: 176 cm Pes: 400 gr
    Disponible
    16,90 €
  • Descripció

    • ISBN : 978-84-297-7615-7
    • Encuadernació : TAPA DURA
    • Data d'edició : 04/10/2017
    • Any d'edició : 2017
    • Idioma : CATALÀ
    • Autors : KAGGE, ERLING
    • Traductores : SEGARRA VIDAL, LAURA
    • Nº de pàgines : 112
    • Col·lecció : LLIBRES A L'ABAST

    L02019;aventura, i el plaer, d02019;aïllar-se del món: «Quan no puc escalar, caminar o navegar lluny del món, li barro el pas. Aprendre a barrar-li el pas al món, a tancar-li la porta, requereix el seu temps. Primer vaig haver d02019;entendre que la necessitat de silenci és una qüestió primordial, diria que vital. Llavors vaig començar la seva recerca. I allà, al fons, molt al fons, enmig de la cacofonia, dels trànsit de sorolls, dels pensaments, enmig de la música, les màquines, els mòbils, els iPhones, les teles, etc.; allà, molt al fons, hi era, esperant-me. El silenci.»
    En aquest assaig narratiu, il·lustrat amb fotografies de diversos artistes, l02019;autor es planteja tres qüestions: què és el silenci?, on el podem trobar?, per què és més important ara que mai? A partir de les seves experiències com a explorador, com a pare, i com a home de món, Erling Kagge aborda un tema, el silenci, que desafia de manera significativa i poderosa alguns mals dels nostres temps moderns.


Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.