• DE VACANCES AMB LA PEPA. (QUADERN D'ACTIVITATS 3 ANYS)

    ALTEA Ref. 9788437200699
    De vacances amb la Pepa és un quadern d'activitats amb un munt de material divertit i pràctic. Les activitats proposades afavoreixen el desenvolupament de les competències bàsiques del currículum escolar. Tots els continguts es tracten des d'una perspectiva transversal. És a dir, cada activitat comb...
    Ample: 240 cm Longitud: 280 cm Pes: 205 gr
    Sense stock. Consultar terminis d'entrega
    10,95 €
  • Descripció

    • Encuadernació : RUSTICA
    • ISBN : 978-84-372-0069-9
    • Data d'edició : 01/05/2014
    • Any d'edició : 2014
    • Idioma : CATALÀ
    • Nº de pàgines : 48
    De vacances amb la Pepa és un quadern d'activitats amb un munt de material divertit i pràctic.

    Les activitats proposades afavoreixen el desenvolupament de les competències bàsiques del currículum escolar. Tots els continguts es tracten des d'una perspectiva transversal. És a dir, cada activitat combina coneixements de diverses àrees, valors, procediments i actituds per assolir una "educació per a la vida".

    Als tres anys el vostre fill inicia l'etapa creativa, comença a mostrar interès i aptituds per retallar, seguir línies, dibuixar formes més precises? També comença a situar-se en el temps, a assimilar hàbits i costums, i, molt important, a comunicar-se mitjançant la paraula. A més, perfecciona la grafomotricitat amb els primers gargots, aguditza la capacitat d'observació, l'anàlisi de l'entorn i dels diferents espais. Per aquest motiu, les activitats que es proposen en aquest quadern estan classificades en tres àmbits:
    **Identitat i autonomia personal (Sobre mi)
    **Medi físic i social (El meu entorn)
    **Comunicació i representació (M'expresso)

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.