• RECEPTES PER AL ROBOT DE CUINA THERMOMIX, LES

    CARNICERO, MARTA LABUTXACA Ref. 9788499304168 Altres productes de la mateixa col·lecció Altres productes del mateix autor
    Si tens aquest llibre entre les mans, segurament ja has descobert quines són les virtuts del robot de cuina revolucionari que ha canviat el dia a dia de milions de persones. El Thermomix®, a més de picar, trossejar, triturar, batre, emulsionar, amassar i quallar, permet cuinar nombrosos plats amb el...
    Ample: 205 cm Longitud: 130 cm Pes: 268 gr
    Sense stock. Consultar terminis d'entrega
    11,95 €
  • Descripció

    • Encuadernació : MobilPocket
    • ISBN : 978-84-9930-416-8
    • Data d'edició : 01/01/2012
    • Any d'edició : 2012
    • Idioma : CAT
    • Autors : CARNICERO, MARTA
    • Nº de pàgines : 300
    • Col·lecció : LABUTXACA
    Si tens aquest llibre entre les mans, segurament ja has descobert quines són les virtuts del robot de cuina revolucionari que ha canviat el dia a dia de milions de persones. El Thermomix®, a més de picar, trossejar, triturar, batre, emulsionar, amassar i quallar, permet cuinar nombrosos plats amb el mínim esforç, la màxima precisió i un resultat òptim. Un cop introduïts els aliments i programats el temps, la temperatura i la velocitat, el robot farà la resta.Per a tots aquells que teniu aquest robot de cuina -sigui quin sigui el model-, aquest llibre us ofereix receptes adequades per a cada ocasió, explicades pas a pas, així com un seguit de consells i trucs molt pràctics que us ajudaran a cuinar amb la màxima comoditat i rapidesa.Des d'un suculent risotto al parmesà, passant per un lluç al romesco o una lasanya al pur estil del sud d'Itàlia, fins a receptes per preparar un bufet de festa (amb croquetes de tot tipus, pastissos d'escalivada, etc.), pizzes, salses o una amplíssima varietat de postres. 

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.