• MERAVELLES

    SELZNICK, BRIAN CRUILLA Ref. 9788466131117 Altres productes del mateix autor
    En Ben i la Rose voldrien tenir una vida diferent. En Ben enyora un pare a qui mai no va arribar a conèixer. La Rose esta fascinada per una actriu misteriosa de la qual col·lecciona fotografies i notícies. Quan en Ben troba, a l'habitació que havia estat de la seva mare, una pista que podria portar-...
    Dimensions: 218 x 150 x 53 cm Pes: 1249 gr
    Descatalogat
    21,35 €
  • Descripció

    • Encuadernació : ePub
    • ISBN : 978-84-661-3111-7
    • Data d'edició : 01/09/2012
    • Any d'edició : 2012
    • Idioma : CATALÀ
    • Autors : SELZNICK, BRIAN
    • Traductores : SAMPERE I MARTÍ, JOSEP
    • Nº de pàgines : 640
    En Ben i la Rose voldrien tenir una vida diferent. En Ben enyora un pare a qui mai no va arribar a conèixer. La Rose esta fascinada per una actriu misteriosa de la qual col·lecciona fotografies i notícies. Quan en Ben troba, a l'habitació que havia estat de la seva mare, una pista que podria portar-lo fins al pare, i la Rose es fixa en un titular de diari que li crida l'atenció, cadascun d'ells s'embranca en una recerca desesperada.A primera vista, la història d'en Ben i la de la Rose semblen dues trames independents; la d'ell explicada només amb paraules i la d'ella, només amb dibuixos. Però a mesura que el llibre avança, les dues històries s'entrellacen, es fonen i es converteixen en una de sola, en un relat sobre l'amistat, la vida, l'univers... i altres meravelles.

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.